Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reklamira se preko tuđe nesreća, njena gu*ica rata nije ni vidjela
Ova se samo slika, puder, takticke naocare ciste, ispolirane, nigdje praske na istim. Nokti uredno uradjeni a puska juce izvadjena iz drnca.
Ovakve poput nje i muškarci koji redovno kače slike po instagramu sa ratnih "avantura" su prave patriote. Ali dobro, shvatam, želiš odbraniti svoju zemlju i svoje ljude i objaviš vijest ili kakvu sliku na internet da ideš ratovat' da te ljudi ne zaborave ako pogineš, ali ovaj primjer sa misicom je pre*eravanje
De de, i sta joj jos sve pisu?
vidi se kako drugi pušku da je to pravi ratnik
Pozira!!! Zna se kako se pozira… ono pozira… mrš!!!
Cuj, misica, full make up, naslikava se pod punom ratnom spremom, naglasava da je u toj opremi samo da se uslika, i kaze mi se ne bojimo, mi smo jaki.... Pa ni ja se ne bojim kada sam pred objektivom. Tenk bi bio druga prica. 😁 Salu na stranu, ovo je jako jadna samopromocija.
Ej nesretnice... Ovakve fute su uvijek najgore
Klasicna fuxa . Oruzje je za ratovanje a ne slikanje
Treba je poslat na zuc da cuva liniju 13 noci bez prestanka a zatim da puca sebi pod noge
U vremenu kad car Ruski Vladase ko sultan Turskiiiiii Kad poraste cjena plinu Ideja mu jedna sinu Da na svoga poudari brata Hej nebi li se dokopao zlaaataaaa Pa car zovnu sluge i naredi U danu što predhodi Srijedi Da se prizna Donjeck i Luganja I odredi svim Rusima putaaaanjaaaa A ko ne bi ovo poslušao U zlu bi se teškome našao Kad to začu Vučić na Dunavu Da car želi da povrati slavu Pa doziva muško što je žensko I sa njome sve što je Srbsko
e jeste napaćeni, svega mi, rođeni ste samo da budete sluge Rusima, a njih boli k za vas hahah.
Sine dragi čim ti metak prođe kroz glavu ti se Poselami sa životom.
Ne može njoj metak ništa koliko šminke ima.
Rokaj me
Nažalost uvijek ima idiota koji povjeruju u ovaj očigledan PR stunt. Sve za lajkove.
Zeno, zar ti je I u ovom trenutku do selfija? Boles no macko od tebe