Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to Vedrana.... nazalost tako..... a tebi zelim mnogo srece i ozdravi namm ne daj se.....
Imam i ja Vedrana istu takvu, sve joj prece od familije koja joj je sve dala od para do obrazovanja. Sa svakim bi prije nego s majkom i familijom. Stid me je a nju nije. Po meni je uzrok - istina. Niko ne zeli cuti istinu o sebi, posebno ne od familije.
ona je to dijete rodila i odgojila a zali se kao da joj ga drzava dodijelila
Ima svakakve djece a ima i svakakvih roditelja. Ono cega nema je pravila.
Ovoj kriv cijeli svijet. U životu možda 2 dana bila pozitivna.
Kako si se ponasala prema svojoj djeci,tako ti se proporcionalno vraca.
Ona je sretna kad joj se dijete javi telefonom, majčino srce uvijek voli svoje dijete iako je ne posjećuje kad joj je najteže.
Ozbiljno frustrirana osoba, veoma egocentrična i zla. Djeca su naša ogledala i nema tu puno priče. Pitajte moje roditelje a i ja ću o svojoj djeci pričati...
A bolest nije sve sto boli
Kakva si osoba nije nikakvo cudo. Ne kaze se djaba sve prema zaslugama.
Sigurno je dijete maltretirala.
Vedrana, vedrana. Da nisi nečim zaslužila?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vedrana-rudan-cijepila-se-u-srbiji-malo-je-reci-da-sam-luda-od-srece-kafici-otvoreni-su-15047222
tako je to u zivotu. sami se radjamo i sami umiremo.
Imam i ja Vedrana istu takvu, sve joj prece od familije koja joj je sve dala od para do obrazovanja. Sa svakim bi prije nego s majkom i familijom. Stid me je a nju nije.
Ne mogu pricati o konkretnoj situaciji, ali u vecinu slucajeva ovo je rezultat visegodisnjeg "tretmana" od strane roditelja. Ne mozes tretirati djecu kao zivotinje i stvari 20+ godina pa onda ocekivati sve najbolje od njih, narocito ako se nikad ne promjenis. A osoba u pitanju je odron koji je visedecenijski parazit (ono sto eng. zovu grifter). Plovi po svim vodama sve dok ima para u njima.
Jabuka ne pada daleko od stabla!
Rijetko antpaticna osoba. Ne smatram samo ja to tako, već i djeca joj.