Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od srca ti zelim da ozdravis i svim drugim ljudima,djeci koji boluju od te teske bolesti.
Njene brilijantne semanticke bravure ja rado procitam od do.... Na stranu sto je zena veliki humanista, britke inteligencije i ostrog jezika..... Nadam se da ce pozivjeti. Ne daj se Vedrana.....
DE ba glavu gore Vedrana,zar je taj ožiljak jači od tebe ? Sumnjam !
Draga Vedrana, ima nas mnogo koji smo se suocili sa takvim izazovima. Da, povremeno je tesko. Samo kada se prisjetim nekih tvojih osvrta, britkog jezika i bez trulih kompromisa. 'Razvali' i njega na isti nacin. I da, ima puno onih sa kojima mozes razgovarati, samo se trebas usuditi. Oprosti mi ako dajem nepozvan savjet, ali meni je jedan, koji sam poslusala, jako puno pomogao...dan za dan. Za mene je to bilo kao otkrice atomske fizike. Sretno!
Želim ti da se izliječiš, i da još puno godina budeš svoja, tj. da budeš kritičar svega što zaslužuje tvoju kritiku, i da ovu epizodu svoga života doživiš tek kao neki životni test koji ćeš naravno uspješno položiti.
Podrska Vedrani
https://hercegovinapress.com/vedrana-rudan-se-vakcinisala-u-beogradu-u-srbiji-svedski-sto-pun-vakcina/
Pa sve smrti ovog svijeta, pa i prirodne, vi povezujete sa vakcinom.
Još puno rođendana dočekala i dobrih tekstova napisala.Sretno.
Gdje nasla ovu bljuvotinu da 40% muzeva ostavi zenu kad oboli od raka? Kakve su ovo podle fem. bljuvotine koje se provlace cak i kroz ovako teske zivotne situacije
apsolutno tačno, ostave ih čim mu ne može donositi i doprinositi.
Samo vi slusajte doktore i struku .... Naravno da je izlječiv i ne ide se kod doktora kada te nesto boli .... nego kada osjecas dobro ....Prevencija je najjeftiniji vid zdravstvene zaštite ....Liječenje je svima trošak ..
Smrt je preseljenje duše na Ahiret(zagrobni život).... Tamo niko ne zna šta ga čeka....osim Njega...
Nisam vise siguran..... A jos manje da me ceka nesto dobro Tamo.
@SKJListica 21 vijek je uveliko, malo ko još vjeruje u zagrobni život.
Vedrana podrška, kraj će nam svima doći, želim ti život bez bolova, kao i svima koji su u ovoj situaciji. Naši stari su znali reći Bože daj mi smrt ako je za mene bolja od života, i obrnuto.