Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mi ovo nece biti jasno!!! Zamisli zena u najboljim godinama da svpoe tjelo da ga koristi starac samo da bi joj kupovo garderobu izd
ne kontas ti sta je milion na racunu, bilo bi ti jasno. A ona ako mislis da je ekskluzivna njemu, grdno se varas
neznam koliko je objava bilo o Vincentu, ali jel stavrno svaki put se mora naglasiti da je njegova djevojka 30 godina mladja????
Diže li se?
nedo bog nikom
Ljubav je izmislila sirotinja! Ovo mi se više svidja mnogo je opuštenije i ne mora se niko pravdati koliko ko koga voli, da li ga još voli, koliko će ga još voljeti etc! Opušteno do novog spoja i nove veze ili što reče moj jaro imam ženu prva liga daj bože da i sledeća bude ovakva!
Nije gadljiva izgleda
Kad vidim u svojoj ulici od 10 hiljada stanovnika jedan slucaj da se mlada zgodna treba zaljubi u penzionera sa klasicnom penzijom vjerovat cu u ljubavi ove vrste
Kasnije ce kukati kao Haris
Sve on zna unaprijed šta ga čeka sve je on to oročio i sve je stavljeno na papir
Moje mi Munire šta je ovo ovako.Dao bi joj dulum zemlje.
Ima ruznijeg lika na planeti?
Odvratno je sve to
Kakav ljepotan