Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne, on nije ružan. On je jednostavno otac tog pojma.
Ja sam kriv što sam davao biče plača..
Đuture izgledaju ko da su tajo i kcerka krenuli na lokalni plac u kupovinu.
bukvalno, nikad mi nece bit jasne ovakve cure.
Ma ok, muskarac bi trebao vazda biti stariji jer kasnije ukopčate neke stvari ali ne stariji duplo. U njegovo vrijeme dinosauri zemljom hodali a u njeno FB procvjetao.
Dedo jos capr
Kazu da je pala na njegov smisao za humor i na njegovu ljubav prema književnosti. Pare tu nisu imale nikakvu ulogu.
Novac mmm
kupio karte na firmu bez PDV
Objašnjava neumorno, ali bgj, šarm i harizma se ne mogu "pokupiti usput". Svaka mu čast, dala mu već jeste svaka koju je 'teo
E ovaj je prozivio bgm fino.
Kompleksas. Boji se ostariti pa trazi mlade djevojke da bi se osjecao mladjim. A one ga iskoristavaju zbog popularnosti i novca! Nijedna nije Monici do koljena, a ni on.
A svi se mi bojimo starenja i svega što to nosi sa sobom, nemojmo se zavaravati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)