Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vi ste dobar thumbnail odabrali za clanak Dal je tvoja mater tako izvrnuta, ne bi tu sliku stavljao. smeće ste kolektivno
prčajte vi šta hoćete ali ovo nije normalno bilo prije pandemije.
Jest, ljudi bili besmrtni niko nikad nije umirao a tek padao u nesvijest prije pandemije i vakcina...koji lumen
No, ouu..
ma danda nema sta drugo
https://twitter.com/QualityTweets78/status/1637393839001419778?t=I8dq_kNcFO_BRaaEuLzghw&s=19
Napucala se domaćeg šarenog graha prde.
Presaugala
Pucala 12 ku
safe & effective...
U mojoj zgradi su umrle 2 djevojke jedna 32 jedna 28 godina progurale se za fajzer preko štele ali one su anonimusi to niko ne prati.
Što lažeš?
kad ti o zdavlju brine Bill Gates i Melinda Gates i hadge fondovi.
el - fajzer uzima danak. svi koji taj otrov primili ...
Vidim ove glupane koji odmah prozivaju kao neke ravnozemljase....prvo papku ovom ispod dole da napisem da je su svi mediji trazili obaveznu vakcinaciju svojih radnika tako da ovo upadanje u nesvijest pred kamerama nije nesto novo zadnjih 1-2 godine nego prilicno ucestalo. To sto je ovaj smetljarski portal objavio sada jednu ovakvu temu ,to je druga stvar.
cekam ravnozemljase da konstatuju da je ovo posljedica vakcina ... priprema, pozor SAD!!!!
Deru je demoni