Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerujem da bi se brzo skupilo privatnim donacijama .. evo svi mi sa zapadne strane Drine cemo da platimo taj zid, vrijedi svaki dinar
Uvesti mjesečnu članarinu za zid sa srbijom
Srpska hegemonisticka politika je rušilacka i pociva na visestoljetnoj obmani, iskrivljenoj svijesti i zlocinackoj ideologiji. Nista nisu znacajno napravili osim sto su od bizantinaca preuzeli pravislavlje ali jesu mnoge zlocine i genocide. Slavoljublje narodnih srpskih masa i bolesni egoizam njihovih vođa predstavlja trajnu prijetnju okolnim drzavama.
A šta misliš da HR uvede strožije kontrole na granici ipak je HR članica NATO i EU , a Srbija je zemlja Starleta i Ubica
https://www.opsteobrazovanje.in.rs/kako-se-pise/stroze-ili-strozije/
Bravo novinari... Neuspješno pokušao da okrene na šalu??? Čovjek samo dodatno objasnio svoj stav za one malo tvrđe na ušima ili na neuronima. Btw njegov stav potvrđen sto puta po Kliz komentarima sa "ove strane" zida
dembil..
Covjek je 100% upravu.
Call vjek je 100% upravu.
Treba jefnim zidom opasati i Hrvatsku i Srbiju da mi u BiH budemo makar malo rahat. Nek se handre izmeđuse.
Koji je ovo medo rundo.
Ma da hoćete sazidati da vas ne gledamo više rusofili
Totalno pogrešan pristup komšijama. Treba se ograditi od ljudi koji pozivaju na ratove, nove granice,drzave i stradanja. Istorija svake države nastala je na ubijanju. Vi sad meni recite da li je normalnije ratovati 5-10 godina po rovovima , biti stalno izložen smrti ili ostati invalid do kraja života zarad granica ili praviti porodice, praviti domove, putovati - uživati u životu koji smo dobili, mnogi nisu.
Ovo smeće je odavno smrad fasisticki ali vi se sada tek čudite…. Ludi ste ako se čudite.
100%
chetnicka posla,nikad cuo za ovoga smrada
Ovo je smišljao čitavu noć i dan
Izgleda da ne prati trenutačnu situaciju na relaciji Dodik-Milanović
To je nesto izmedju dva Srbina ja bih rekao?
Agresiju koju su radili tenkovima, avionima, teskim naoruzanjem koje su preuzeli od JNA on je nazvao bratoubilackim ratom. Velicaju ratne zlocince na svakom koraku, izvrcu istinu naglavacke, vaspitavaju nove ubice i onda bi oni gradili zid prema nekome. Pa napravili ste zid takvom svojom politikom i pricom. A o "ustedi zivota" ili kako je rekao dobro bi bilo da poprica sa trenutnim vodjom koji ih masovno naouruzava. Za to ima para.
Bolje vam je da ucite Decu kosu vasi voditelji bili koji su zlo Narodu nanjeli. I danas dan naopako okretcete historiju. Trebate sedmicno pokazivati Filimove u Skolama vase takozvane Ratne Heroje ! Milosevic i Tudzman sta su jada npravili. Opet im spomenike dizete.