Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje reakcije koji jak lobi jbt kako ljudi ne vide srž zla u svijetu to nije normalno
Prvo, židovi nisu rasa već vjera skupina i nacija i tu je Goldberg bila u pravu. Rasa nikako ne mogu biti jer postoje bijeli evropski židovi, palestinski azijski židovi i afrički crni židovi uglavnom iz Etijopije. Bijelac, azijat i crnac su rase. Čak je kod nekih učenjaka i njihova nacionalna pripadnost upitna obzirom da je danas najmanje originalnih etničkih semitskih jevreja a najviše ima bijelih aškanazi evropskih te sefardskih koji nisu semitski jevreji.
za Hiću cijene gasa nikad nisu bile problem
Pa zena nije nista ni rekla pogresno. Hitler ih je mrzio iz potpuno drugih razloga, a ne zbog rase. Religija, uticaj, bogatstvo, polozaj koji su pojedini imali itd. Naravno da to ne umanjuje zlocin i njegovu monstruoznost.
Svejedno, Whoopi je za mene kraljica i daleko najbolja glumica.
Za prljavu crnčad i čifutčad, nakaradnu srpčad i smrdljivu cigančad je Firer časni dao jasne i striktne upute,.......samo ih se treba pridržavati.........
Hebena cancel culture u Americi. Svašta.
Nije rekla ništa pogrešno. Rasa predstavlja boju kože a ne vjeru, naciju, itd. Ovo je isto kao što je sada na zapadu kontraverzno reći da postoje samo muški i ženski spol. Ovoj rulji što napada je problem ako ne dijeliš njihovo mišljenje bio u pravu ili ne.
Ne vezano mozda za ovu temu,ali crnci u Americi nemaju pojma o svojoj historiji.Po njima prica ide da su ih Englezi uzeli u Africi kao robove i doveli u Ameriku.A ustvari prica ide da su bogati crnci prodavali sirotinju Englezima,tako da su prodani od svoje vlastite rase
upravu je Zidovi nisu Rasa
wupi ti ga tupi.
Amerikanci su jedna od prilicno tupavih nacija. Zena koja se sama preziva Goldberg nema pojma o holokaustu i progonu Jevreja. Bem je glupu.
Malo konteksta o njoj... Žena je nedavno davala zdravstvene savjete Novaku Đokoviću, tj. kritikovala ga. 😂😂😂 Sami donesite zaključak.
Whoopi u pravu si.
Cccccc, mislila da živi na Balkanu pa može pričati šta hoće.