Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obilaze cvijece, narod klice... 😂 i mi sad primitivni
Ah, pa zar niste jos jucer ilinprekjucer u jednom clanku pisali kako je charls zabranio dolazak megan, da je harryu rekao da ona ne treba doci. Samo lazete u clancima, iznosite rekla-kazala vijesti, i sad kad objavite ovaj, kao da nista nije bilo, a mogli bi bar spomenuti da su, evidentno, lazni navodi bili da je megan nepozeljna doci i izvinut se citateljima jer redakcija ipak samo prenese sta cuje ili su drugi napisali (prenese trac).
Charles nije htio da Meghan dodje u Balmoral. Kate je bila u Londonu i to bi bila asimetricna situacija. Ovo je potpuno drugacija situacija.
pomirice se i svi zivjeti dugo dugo dugoooo, srecni i zaljubljeni...
kod megan otišla špura izgleda. Sve nesto u stranu vuče
imposter syndrome
Sta mu ckapi uradi..zalosno
Ova Megan je takva manipulatorica...plazi po njemu,dahnut covjeku ne da..
A ko i svaka familija sastaju se svi kad se neko rađa, ženi ili umire.
rendz je za herija a avdi za fensi gospoju
Ne mogu ni oni zasjeniti Dzejlino vjencanje.