Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem cemu ovolika medijska histerija .................. covjek bio preko 15 godina drogeras. I to je neki idol nasoj djeci fujjjjj
Popisamo ga
J E B O Vas on, pa i djeca ovo čitaju.
Momak je dokaz da slava i novac ne donose komplet srecu bez jos nekih sastavnih dijelova. Lijepo je imati para ali treba ostati jak da covjeka ne ponese do unistenja. Mnogi mladi, slavni i bogati su skoncali tragicno.
Ispade lik zrtva, evo sve mi suze niz ledja idu... okanite se corava posla
sve go narkomani
Stavio mu neko drogu u kokain
Nstavlja se promocija narkotika. Državni posao od 80tih do danas. Ovaj je srećom sebi naškodio. Sta ćemo sa lokalnim uzivaocima droga, koji gaze i pucaju?
Dok god klikate i komentarišete oni će ovo objavljivati. Ima to stručni naziv klick-bite ili tako nešto slično
Ja sam odavde znao šta je u pitanju.
Huda muda
Prvo treba uzeti ružičasti, pa onda ostalo. U suprotnom bolje živjeti u prizemlju
Pa da li ste normalni vise? Od 17. do danas da napisete 30ak clanaka o ovome. Da li ste normalni???
I nigdje ne napišu neku preporuku kako ispravno uzimati droge. Ovakvi članci bi trebali imati i neki edukativni karakter
strasno jadnicak tolike pare dao na drogu pa da zavrsi ovako covjek ulagao u sebe
Klix često zabranjuje određene komentare zbog etičkih i moralnih standarda, paradoksalno je da istovremeno objavljuje ovako osjetljive vijesti, dostupne i maloljetnicima, a to isto može negativno utjecati na mlade, te bi KLIX trebao biti svjesniji odgovornosti koju imaj prema najosjetljivijim čitateljima.
Losa roba, neko mu umjesto kokaina prodao grcku salatu narkotika
Koje boje su mu gaće spale
Nebitan lik,ne zanima nas..djeca Gaze nestaju...