Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam neki fan Trojke ali i ti si polozila ispit sa prebrojavanjem. Mozes sta hoces ali kada te raja prestane gotiviti onda su tvoje rijeci bezvrijedne. A raja te vise ne gotivi.
Nesto sto ona ne konta jer se utripovala da je veca nego sto jeste. Sve ok ali ona nasla zrtve prebrojavati i to jos djecu. Za mene i znam jos bruku raje ona ne postoji vise. Sve ovo sto prica nikoga ne dotice.
Logicno. SDA vise davala.Ko vise da .taj je bolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sram da te bude.prije par dana je tačno rečeno koliko je para izdvojena, ali sada se kontroliše gdje ide pa ri to smeta. Čekaj SDA pa snomaj njima, eto ti ideja za dokumentarac: sultanija: uspon i pad.
Logicno. SDA vise davala.Ko vise da .taj je bolji.
Svi pricaju o gasenju BHContentLaba. Telecom im dao silne milione i dobio si 2 serije da lice na nesto a to je Znam kako dises i Kotlina. Ok su serije a ostalo teski promasaj. Jel to sve za 17 miliona od telekoma? Namirisala pare od telekoma samo o tome pricaju a telekom imao povrat 0KM. I onda se cudi sto je neko ugasio projekat. Jok ja cu tebi davati da mi se nista ne vrati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Akrap sa naočalama
Ona ne pomenu trojku nigdje u izjav. Legitimno i vjerovatno dobronamjerno. Cak navede da je od KS dobila novac iako partije trojke tu cine vecinu. Iako kritikuje ministra ona dobije novac. Pa zar to nije dobro, to je demokratija.
Ne branim vlast, ali nije ona kriva, krivi su režiseri i produkcije, mlatnuli pare a napravili projekte trla baba lan, koje niko ne gleda. Razočarali. Za njenu seriju kažu da je ok. Ostalo taraba.
Jasmila ostala kratka za pare, a treba kuću u Berlinu plaćati!
Dobro je neko napisao u komentarima! Telekom im dao milione za projekte, snimili dvije serije. I prodali, nikom! Jaranice to sto sad moras opravdat pare koje si dobila, nije los potez ove vlasti, naprotiv! Ti mislila milione uzimat, a svake 4g po seriju snimit! I opet nikom nemas prodat to tvoje remek djelo!
Ma pravo da ti kažem, ti spadaš u onu grupu filmskih profitera koji su uzeli velike svote na tematici rata, a kada pričaš o tim temama u intervjuima, više ima marketinga nego bilo kakve empatije prema ljudima koji su prošli kroz to. Jako ste slični svi u tom krugu, narcisoidni oportunisti osrednjeg talenta.
BILA IDEOLOŠKI POTPUNO NA DRUGOJ STRANI OD BIVŠE VLASTI KAŽE JASMILA. NEEE JASMILA NIJE DO IDEOLOGIJE NEGO SAMO DO PARA. BIVŠU VLAST SI KRITIKOVALA ZA SVE DO I CIJENE JOGURTA A OVU SAMO ZA SVOJU PROFESIJU. BRIGA TEBE ZA NAŠE OPŠTENARODNE PROBLEME PA I NAS BRIGA ŠTO NE MOŽETE LUPAT NAŠE PARE U FILMOVE TIPA DESET U POLA GDJE ULETI BREGA 10 SEKINDI DA PITA GDJE JE ZAHOD ILI GO WEST SA ALKAMA NE SNIMILI VALA VIŠE NI JEDAN. EDI
Blablabla ..malo para
Trojka je katastrofa, a ova zena vise nije kreditibilna. Eto prije bili desnicari, a sada nisu, posto su sada HDZ i SNSD u vladi. Wtf?
Šta je ne daju para na propale filmove?
ode trojka na smetljiste zaborava, imali su priliku ali nisu umjeli
obecana lova i tebi i estradnjacima preko telekoma, sad nema nista od para jer telekeom treba obezvrijediti i prodat za male pare strancima koji su tu istu tvoju trojku naturili narodu na vrat. jasmila ofirna si ocam
glasala si za ove od kojih si ocekivala milione, sorry al ovi su tvoji pa taman ste se nasli
Da, on je dio trojanera. Ona ih je reklamirala.
Ma hajte molim vas. Ne ulizuj se sad SDA.
Kopa ova sebi položaj političara u bliskoj budućnosti