Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je IDJ Show?
rasprava dvije intelektualne gromade :)
Nataša ne zna ni bit svojih pjesama jer ih nije ona ni pisala, tako da ona nije kompetentna da komentariše a kamo li bude nekome žiri jer je većina ovih mladih talentiran ija od nje
raspravljala bi se ona na mom za 1000 na sat
Ovaj portal postaje nalik Pinku.
Zašto smarate!
Zvezde Granda sa Alibabe. Rijaliti program u kom se eksplatisu mladi ljudi, željni brze love i slave. Naravno, svađa žirija je uvijek najzanimljivija jer takve stvari loze gledaoce. Obrazovno - kulturni program stvar je prošlosti. U cijelom regionu.
A ko su ovi gosti u emisiji i cime se uopce bave?
I ovo je novinarstvo ! Gdje ide ovaj svijet majko draga?
Nemate o čemu pametnijem?
Sto neprcaju o Kemalu Montenu je bijo Sir muzike!?
Arsen je Arsen, istina. I Balasevic je mogao od njega uciti. Mada su dva stila. Arsen o ljubavi on stop, jeseni i to, a ovaj kroz šprdanciju sav život.
Rasprava koja je odvela u ništa...
Nazif Gljiva je najbolji
Ali istina je da su svi bili Srbi. I Dedic i Balaševic i Bora Djordjevic i Štulić i Bregovic......
i Karadžić, Mladić, Krstić, Arkan, Šljivančanin, Tolimir, Erdemović... svi osuđeni za g.
i isus i tramp i buda itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa u pravu je Nata niko kao Balasevic sigurno ali odličan je i Arsen naravno ali pogledajte Ploce i koncerte nigdje veze.....
Vala Natasi je vakat za 5ti brak