Pristižu čestitke
343

Zbog jednog detalja pratitelji uvjereni da se Amina Efendić udala za srbijanskog glumca

Klix.ba
Foto: Instagram/Pave Elez
Foto: Instagram/Pave Elez
Bh. influenserica Amina Efendić na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko romantičnih fotografija sa srbijanskim glumcem i influenserom Nikolom Gajićem, a zbog jednog detalja dio pratitelja je uvjeren da se par vjenčao.

Naime, Nikola danas slavi rođendan, a Amina mu je uputila nježnu čestitku uz niz zajedničkih fotografija na kojima zaljubljeno poziraju.

"Danaaas nam je divan dan, divan dan, mom NAJBOLJEM mužu rođendaaan, rođendaaan. Da ti se ostvari sve i da do kraja svih života ostaneš sa mnom", napisala je influenserica.

Upravo činjenica da je Gajića nazvala mužem navele je neke da posumnjaju da se par vjenčao u tajnosti.

"Sretno vam oboma", "I da on uvijek ima najzgodniju ženu pored sebe", "Nadamo se prinovi uskoro", "Nisam znala da ste se vjenčali. Čestitam", "Ako već vjenčanje nije bilo javno, šta je poenta privatnih postova na stranici na kojoj lik izigrava klauna da bi nas zabavio?", neki su od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Par nije niti potvrdio niti negirao nagađanja da su se vjenčali.

Podsjećamo, Amina i Nikola su vezu ozvaničili u novembru prošle godine. Od tada često objavljuju zajedničke fotografije te pokazuju koliko su zaljubljeni.