Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo onaj Sejo Brajlović za bjelosvjetsku sirotinju!
To sto je potrefio ispeci meso na zaru neznaci da je pismen.Lik je polupismeni ovcar...to je vrijeme u kojem zivimo,socijalne mreze i internet od supljova napreve licnosti "vrijedne" paznje.🤢🤮🤮
San svakog seljačine je Dubai i da jede kod ovog kretena
promocija neceg sasvim drugog
Apsolutni bezveznjak.
"Nusret voli srat"....
Njega i kontam.... ali ne kontam nase koji nas predstavljaju da okrenu nam zastavu naopacke
Da nije naopako drzao, niko na klixu ne bi znao da je pruzio podrsku.
Drži on nju baš onako kako hoće
Upravo tako, glupi su oni koji to ne razumiju. Zvijezda ovako okrenuta simbolizira satanu i satanizam! Zvijezda, kao i mjesec i zvijezda oslikane kao obilježje muslimanskih zemalja i islama nemaju veze sa islamom i muslimanima, nego još jednim obilježjem templara.
ljubomora je cudo, pa sta ako nije okrenuta , bitno je poenta, ja ne znam st su se ljudi natovarili, sto prodaje skupo meso, a svi bi isto da mogu.
Zamisli cevapdziju Mrkvu kako drži zastavu i piše ove izjave ... Pa jadan ne bio idi kuhaj što se petljaš u sve živo, od soli, SP pa evo sad ti šatro podrška Maroku.
Je ko Nusret!? 😂😂😂😂😂😂
Ja sam prvi put čuo za njega na kliksu kad je severini solio meso a valjda je poznat po tome što soli preko lakta
Jel I severinu izvrno naopako
e i ovaj narod zna srat
Idiot kao i uvjek. Kretenoid.