Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi svećenik oženi se i napravi djecu i odgajaj jih tako kako misliš da je ispravno ...ali ako ti ne možeš da zatrudniš i ako ne možes da praviš djecu onda ne sudi onima koji to mogu.
Pope nastavi ga primati u zicagu i ne rise.Pronađi si srodnu dušu,pusti žene na miru.
Beštija ba klasična. Sad glumi damu neku koja ima kobejagi neke stavove a glupača kao i 95% ostalih pjevačica i pjevača. Ima ona pravo na stav naravno ali onaj na koga ona i takve mogu uticati, neka se zapita šta je s njegovim životom.
Svaka cast svećeniku...
severinu su trebali pobaciti da se ne bruka u životu i neka su joj oduzeli djete nije to za nju ona jahte voli i pareše
Pa dobro Seve je po ovom pitanju kompetentna da nas informiše tako k'o što i Jelena Karleuša drži vazove o dječijim vakcinama
Moderan sveštenik, seks mu je grijeh, a tik tok i Instagram preseravanja nisu
Dobro mu je rekla. Neje.ica je opasna kad udari u glavu.
Pope, drži se Boga, ostavi se medicine!
Seve žena, majka, kraljica! ❤️
Mozda i on ima segs s decacima, otkud ona zna
Nije ona napisala sa kim da ima sex...nego da ga ima
Bravo Seve ali dobro bi bilo da se istovremeno napravi kampanja za prevenciju pobacaja, safe sex i upotrebu kontracepcije. Nime isto kad zatrudni djevojka od 18 ili zena od 38. Ovoj od 18 se i moze oprostiti ali ova od 38 nema sanse da ne zna za kontracepciju koja je danas svima dostupna i jeftina..
Zamisli ozeniti ovu nesrecnicu. Nije ni cudo sto je svi samo odrade i ostave, jer ko bi sa takvom intelektualnom nakazom i nakaradnim karakterom mogao da zivi.
Hajde ba idi i moli se Bogu,mani se Severine!
Prolazi čovjek ulicom I vidi klinca kako plače - dijete drago zašto plačeš? - ma eto baš sad mi je umro deda. - pa hoćeš da ti zovnem svećenika? - ma nije mi sad do sexa...