Ne opterećuje se mnogo
25

Žera odgovorio na optužbe bivšeg člana Crvene jabuke: Meni ne trebaju tako niski tabloidni natpisi

N. C.
Dražen Žerić Žera
Dražen Žerić Žera
Frontmen Crvene Jabuke Dražen Žerić Žera u InMagazinu odgovorio je na prozivke bivšeg člana benda bubnjara Darko Jelčić Cunja koji je objavio da će osnovati svoju Crvenu jabuku.

Žeru su iznenadili nedavni natpisi da jedan bivši član benda želi osnovati svoju Crvenu jabuku jer, kako tvrdi, želi te legendarne pjesme ''dignuti na viši nivo''. Iako su ga iznenadili, takvi ga natpisi ne opterećuju nego uživa u aktualnoj ljetnoj turneji.

''Živimo u doba kad svatko hoće svojih pet minuta slave na bilo koji način. Spuštat se na taj nivo nije moj svjetonazor, niti ja imam takve postavke u sebi, niti se mogu resetirat, od kuće nosim odgoj, ponašanje i rječnik. Ako te neko stalno vrijeđa, ponižava, a ćorav, zar ne vidiš pune arene, koncerte, onda ne znam gdje je problem. A postoji jedna stvar koju ja moram reći, on nema veze s osnivanjem Crvene jabuke, on nije ni na mapi bio kad se osnivala, došao je zadnji. Jeste bio član. Prvu ploču je bubanj snimio Šomi iz Neki to vole vruće'', priča Žera.

Bez Žerinog glasa ''Nekako s proljeća'', ''Ima nešto od srca do srca'', ''Tuga ti i ja'', i drugi evergreeni ne bi bili to što jesu. Negativni komentari i neosnovane optužbe, kaže, ne zanimaju ga.

''Ja živim svoje do kraja kako živim, prihvaćam svoju starost, godine, nekad višak kila, nekad manjak, sijede, ne mislim se ni farbat, da nemam kose bio bih ćelav, nemam komplekse....takav sam i prema publici na bini, zato meni ne trebaju tako niski tabloidni natpisi, pogotovo u dnevnim novinama, to je katastrofa'', govori.

Podsjećamo, Cunja je detaljno otkrio zbog čega je 2017. godine odlučio napustiti Crvenu jabuku.

"Žera bi naplatio koncerte, ali ja kune nisam vidio. Nekad bi nam naknada bila 500, 700, 1.000 eura... On je to smanjio, a ni to nije plaćao", rekao je.

Cunja je u Torontu osnovao novi bend pod nazviom Cunja i Crvena jabuka. U oktobru će početi nastupati.