Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee moj Zera, pa covjek bas o tome i pricao, pune dvorane, pune arene, a nigdje para od toga...
Težak prevarant.U normalnoj zemlji bi platio milionske sume za kršenje autorskih prava i intelektualne svojine.Baš fuj
Žera, ne bih rekao da je Šomi iz Neki to vole vruće svirao bubnjeve na prvom albumu Crvene Jabuke.
Žera, kako te nije stid i sramota lagati o nekim činjenicama. Ti dobro znaš da nije bilo Dražena Ričla i njegove dobrote, da ti nikad ne bio član benda. Drugo, je li te stid i sramota što si u jednom intervjuu popljuvao Zlatka Arslanagića i rekao da on ne zna svirati gitaru i da je bio samo statista na sceni, a Zlatko je napisao najljepše pjesme grupe i bio alfa i omega iste nakon pogiblje Dražena Ričla i koji odličan gitarista, što će svi relevantni potvrditi.
Neki ljudi profitirali od rata, a Zera od pogibje clanova benda.
Žera njeguje nana-stil.
Odavno nisam upoznao većeg shupka od ovog Žere.
Pusti suplju. Jesi li ostao duzan pare ili nisi?
Svako neka ide svojim putem.Svi bi pare a da ne rade.
Ja penzionere mati mila
Ako je tako sve kako reče, počni onda pjevati, a ne recitovati... Zlaja vrati se...
Ova prica je ofucana kao i on!Jahanje mrtvog konja,ne mogu da shvate da su proslost i da su stasale neke nove generacije koje ne zanimaju penzioneri u 60 godinama i muzika koja je davno bila popularna.
Prava Crvena jabuka je bila sa Zlajom Arslanagicem koji je poslhe tragične smrti Drazena Ricla bio alfa i imega benda tada su nastale sve dobre stvari, čak je neke Žena i poslhe rata i uglazbio, ali što je vrijeme odmicali Žena je sve više gubio glas od cuge i cigara i preuzeti je pusanje pjesama za Jabuku nekim bezveznim autorima tako da to više ne liči na ništa nego na Žena i plaćenike.
Hoće da sviraju, a još bi i pare da dobiju.
Zera ima odvratnu cehru, pfui!
rijetko ljigav tip