Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je Merlin imao muda i pjevao: Pucaj, ne možeš mi ništa. Doduše iz Minhena.
pa gdje pogrijesio Dino, i nisu mu mogli nista u toplom, stanu u Švabiji
Misli frajer da je ratiste modna pista, a vjerovatno ga ceka crna vreca kao i druge "dobrovoljce" .
Kaze kralj Edvard Dugonogi u filmu Hrabro srce kad treba da posalje nekoga da pregovara sa Williamom Wallaceom,ko da ide da pregovara "Sigurno ne moj njezni sin...pogled na njega bi samo digao moral neprijatelju..."
Sve ove "zvijezde" uvijek u novim opranim uniformama. Nikada nijedne sa linije. Samo izgleda poziranje za propgandni clanak
Internet ratnik, uzivo.
hoces, napisaces knjigu, ako prezivis... sretno....
Ovako je moj komšija Himzo u ratu 93 rekao ženi da ode na prvu liniju,a on kasnije otišao sa drugim čovjekom u tajne odaje u 47 godini života 🤣 Kad je kona saznala,nekoliko godina kasnije napisala mu u pismu "Da te kunem Himzo ja vjeruj mi neću,sa drugim čovjekom ja ti želim sreću ,to što nisi dao da te grlim i ljubim,želim da ti drugi šu*ak raspori " ...
aahahaahha
Kad im čojek krene izvoditi poze i skakati ko balerina...hahahah e moj sinko ne znaš hoće li živa glava ostati a već bi pisao knjigu dragi Boze.
Ovaj ce jurisati ledjnim stilom.
H...a vas ukrajina vise
Ajde ne laprdaj
sad kada ga tamo rusi brrrrrrrrrrrrr hjooj
derpe
Derpe, plaćena reklama, konstantno srozavanje zapada! U vojsci je zbog karindzanja! Fuj 🤮
kad mu rusi razvale supcinu
lgbt neš ti daleko.