Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Khaby moze bit smijesan jedino onim što pišu hrvatske komedije
Bolji se 100x od sabita it tarčina.
Svijet čitav je izgubio nit za ukusom, standardom, itd... Djeca se radjaju u bolesnom svijetu, a onda oni tokom zivota postaju jos bolesniji.
Jao raje jes ljubomorna , frajeri uzivaju u svojoj stečevini i žive život , a što je najgore dva lika s drugih krajeva svijeta razlicite kulture , religije itd. Dok se u nas rat najavljuje a svi isti narod nekad bili , pametnom dosta!
E Khaby Jarabi
Balkanac odmah za vrat fata :D
Sta je to tok tik?
za nas pojam jedan od najvecih debila na tik toku ili mi nista ne kontamo
Jesu li se i golicali po rebrima, gili gili gili...
Uspješan fudbaler i komicar u pokušaju
Ljubomoran si rox
2 najnebitnija lika
Ne mogu vjerovati da naš narod toliko koristi TikTok. Nije zdravo ni za djecu ni za odrasle. Ta aplikacija mora biti illegalna. Kinezi špijunriaju podatke iz zapadnih zemalja da probaju se obogatiti na neki način. I ona kineska elektricna auta ne treba kuoovati. Kupovinom kineskih stvari i koristenjem tiktoka indirektno dajete novac kinezima za njihov geno(`ic nad Ujgurima koji su muslimani.
A sta očekivati, komplet stanje u BiH i regiji je rezultat slabog intelekta našeg naroda,ma koliko se god lupali u prsa da smo inteligentni i pošteni.
Gore je provoditi 24/7 po klixu nego tiktoku, na tiktoku barem nema pacijenata nacionalistickih koji pisu bolesne komentare cijeli dan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)