Novi detalji
72

Žrtva s Diddyjeve zabave: Vidio sam ga golog iznad sebe, u baby ulju je bila droga za silovanje

L. R.
P Diddy (Foto: EPA-EFE)
P Diddy (Foto: EPA-EFE)
Nakon što je advokat Tony Buzbee objavio da je više od 120 žrtva podnijelo tužbu protiv repera P Diddyja, oglasila se još jedna od žrtava.
Jedna od žrtava Diddyjevih zabava tvrdi da je reper u baby ulje dodavao drogu za silovanje. Ova tvrdnja uključena je u jednu od šest tužbi koje je nedavno u New Yorku podnijela skupina od 120 osoba koje zastupa advokat Tony Buzbee.

On tvrdi da je P Diddy u svom domu imao baby ulje zaraženo Rohypnolom ili GHB-om, supstancom poznatom kao droga za silovanje.

"On je posebno volio korištenje popularnog lijeka za silovanje Rohypnol ili GHB za počinjenje gnusnih djela seksualnog nasilja i silovanja bez pristanka nad bezbrojnim žrtvama", stoji u tužbi.

Prema njegovoj tužbi, reper je volio mazati baby ulje pomiješano s ovim supstancama, kako bi se droga apsorbovala kroz kožu žrtve i olakšala iskorištavanje.

Tužba također uključuje fotografiju plastičnog spremnika uz pomoć kojeg su Combs i njegovi zaposlenici ubacivali GHB u alkoholna pića. Gosti su bili prisiljeni konzumirati alkoholno piće koje je sadržavalo GHB, bilo prije ulaska ili dok su bili na Diddyjevoj zabavi.

Tvrdi da je popio jedno piće na zabavi te da je ubrzo nakon toga postao dezorijentisan. Pokušao je otići, ali mu to nije uspjelo.

"Sljedeće čega se sjećam je da sam bio u spavaćoj sobi. Unatoč tome što sam nisam u potpunosti bio svjestan svoje okoline, nisam se mogao pomaknuti, govoriti niti reagovati. Više muškaraca počelo me je seksualno zlostavljati. Jasno se sjećam da je Combs u jednom trenutku tokom zlostavljanja bio iznad mene go te da su me u tom trenutku zlostavljala najmanje tri muškarca", naveo je.

Podsjećamo, kada su istražitelji pretresli njegove domove u Miamiju i Los Angelesu, predmeti koje su zaplijenili uključivali su drogu, više od 1.000 bočica baby ulja i lubrikanta te tri puške AR-15 s spremnikom.

Kad je osnivač TMZ-a Harvey Levin rekao da tužitelji vjeruju da je Diddy koristio ogromnu količinu dječjeg ulja kao "lubrikant za orgije", advokat Marc Agnifilo nije znao šta će odgovoriti pa je "objasnio" kako reper voli kupovati velike količine proizvoda.