Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene nervira ovaj balkanski victim blaming. Cak da se radi o prostitutki koja je dosla na zabavu znajuci da ce biti ebana niko nema pravo nikog bez njegovog znanja i pristanka drogirati i sexualno iskoristiti dok je u nesvjesnom ili stanju bitno smanjene svjesnosti. Nikako da to neki shvate...
Uglavnom to pisu muskarci. Zato odsad kad procitam da je muskarac zrtva bilo cega i koga pisem ne podrzavam nasilje, ALI ko zna sta je tu bilo, sta je trazio tu, sta je rekao, uradio, ma laze itd. :)
Druze ako svjesno pristanes da odes u rat negdje, realno si pristao na OGROMNU mogucnost da pogines, e tako je i ovdje, odes na "zabavu" kod ovog i ako imas imalo mozga znas sta moze biti i sta ce biti, daleko od tog da ima pravo na to, ali to ce ti se desiti a kad se desi kasno je
Kaže dobro veče, dobro došli na zabavu, prvo ćemo vas namazati uljem. Ti naravno pristaneš i ostaneš na zabavi.
Hahahahaha, u prvoj verziji vijesti "novinar" koristio izraz John Doe (NN lice ili anonimna osoba) kao stvarno ime žrtve. Ja napisao komentar da "novinar" ne zna šta znači John Doe/Jane Doe, da se to koristi kod NN lica ili osoba koje žele ostati anonimne i...izbrišu moj komentar, a "novinar" ispravio tekst, nigdje više Johna! Jao, jaooo Klixeeee!!!
gluho bilo da je fudo naletio i da su mu ponudili faktor 30
Dajte mi Diddija, pa da vidimo u sobi 1 na 1, cija majka crnu vunu prede!
Diddy je dark verzija Epsteina.
Na ovim dernecima je bio i princ Andrew, čim su bili i ona dvojica mladjih. 100%. Ali to će biti isto kao kad je bio kod Epstein-a. Ne može mu niko ništa, jači je od Dodika :) Odvratna familija
Jesi vidio dadija pervera... Nakon epštajna najveći zlostavljač savremene SAD. Ucjene, drogiranja, zlostavljanja. Nadam se da će se uskoro obznaniti imena saučesnika, vjerujem da je među njima velik broj poznatih zvijerki. Samo da se slučajno ne oklizne na bananu i padne sa 15 sprata prije nego se klupko odmota.
Rješavajte problem... Kittu na kladdu i hopaj, cap cap
Ne zna novinar Klixa šta je John Doe nego samo koipira tekst sa drugih portala.
I šta veli ova "žrtva", mazali ga da ga nadrogiraju. Pa kako je došo do toga da ga neko maže nečim.
popio je pice koje je jos bilo zacinjeno...cak i da je dosao sa namjerom da bude eban niko nema pravo da te, bez tvog pristanka, drogira u mjeri da si nesposoban da kazes NE ili odgurnes nekog.
Dobro Nokia, opravdo si ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imao je para i bio mocan ali dzaba kada je monstrum
Ovaj "ce se . sam kao i Epstein"!
Kazu da je odradio i Justina.
Ništa ja njima ne vjerujem. Svi su tu dobrovoljno bili a sada kada vide mogućnost da se unovči koji dollar izlaze iz mišijih rupica. Free Diddy!
Tebe poslati i zatvoriti kod njega na par dana da provjeris. :)
CIA posla