Objavio kako sad izgleda
25

Zvijezda serije "Peaky Blinders" se oglasio nakon zabrinjavajućih fotografija i priznanja da se drogira

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Paul Anderson, oglasio se na Instagramu nakon što su njegove fotografije na kojima djeluje neprepoznatljivo šokirale javnost i zabrinule fanove tvrdeći da je za ispijen izgled kriva gripa.
Glumac (46) je najpoznatiji je po ulozi Arthura Shelbyja u seriji "Peaky Blinders", a prošle sedmice njegove fotografije koje su nastale dok izlazi iz pekare u Londonu šokirale su mnoge. Anderson je izgledao nevjerovatno ispijeno, a ovaj izlazak uslijedio je nekoliko sedmica nakon što se izjasnio krivim za posjedovanje kokaina.

Sada je odlučio uvjeriti obožavatelje da je dobro, podijelivši nekoliko selfieja kako bi objasnio svoju nedavnu promjenu izgleda.

"Nazad na posao i danas na snimanje", napisao je na Instagram storyju uz fotografiju, "Hvala vam za svu ljubav i brigu. Bio sam apsolutno uništen od gripe. #bez filtera".

U narednoj objavi podijelio je još dvije fotografije, ponovo podijelivši kako se osjeća blagoslovljeno i spreman da se vrati na posao. Zatim je dodao i poruku zahvale onima koji su ga nedavno podržali.

"Također želim odvojiti vrijeme da se zahvalim svakome od vas u cijelom svijetu za sve poruke ljubavi i podrške, vidim vas i cijenim to ponizno i ​​iskreno. Uvijek imajte na umu da nikoga nije briga za istinu kada je laž mnogo zabavnija od istine. Vratio sam se, ne brinite", dodao je u nastavku.

Prošlog mjeseca Anderson je kažnjen sa 1.345 funti zbog posjedovanja droge. Policija mu je tada pronašla crack, amfetamin i lulu za konzumiranje droge, a pred sudom je priznao da se drogira.