Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam 46 godina, a on izgleda kao da mu je 66.
Heroin ga izjo
Koliko ljudi gleda ovu seriju u Bosni? Jeli ikako se emitira negdje? Pa Koliko naseg naroda poznaje ovog glumca? I bas narod u svojoj biti, se zabrinuo za ovog lika i sto se drogira. Sto je svama na Klix ba? Kakve su ovo vijesti.. sta je ovo?
Perhan isti
Dobar glumac ali ako hoces da budes dobar glumac moras biti malo opicen i droga je tu da pomogne hahahah.
Samo se ti batice sredi, svako se oklizne. Sad će ti ovdje nutricionisti, filozofi, vizionari i filantropi napisat kako sram da te bude, ne čitaj. Žohari
Šatro sredio se brzinski kod barbera Jewella, počelo se pričat da je mrtav frajer, urokan, ovako iskonstruisao alibi za producente, pa neće neki glupan umjesto njega glumit u filmu Peaky Blinders. Fhoock daaat.
Ma Arthur i u seriji vuce stalno, peaky foooookin blinders