U hotelu Zenica
453

Spoj mladosti i ljepote na apsolventskoj večeri Univerziteta u Zenici

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Apsolventi Univerziteta u Zenici večeras su na svečanoj večeri u Hotelu Zenica obilježili završetak svog visokoškolskog obrazovanja, a sve je odisalo mladošću i ljepotom.

Zenički apsolventi i ove godine su u organizaciji Unije studenata Univerziteta u Zenici imali organizovanu apsolventsku večer. Baš kao maturalne večeri srednjoškolaca i ova apsolventska večer večeras je u Hotelu Zenica okupila mladost i ljepotu, ali i znanje budućih akademskih građana.

Apsolventska večer tradicionalno je održana u Hotelu Zenica, a apsolventi i apsolventice večeras su pokazali eleganciju odjevnim kombinacijama.

Predsjednica Unije studenata Univerziteta u Zenici Lara Gadžun je kazala da je ovo događaj kada se slavi trud, rad i postignuća.

"Želim izraziti svoju duboku zahvalnost svim studentima, profesorima, a opsebno mojoj Uniji studenata koja je učinila ovaj događaj mogućim. Ovo je prilika da proslavimo trud, rad i postignuća naših apsolvenata te im poželimo uspjeh u budućim izazovima", kazala je Gadžun.

Tokom večeri posjetioci će imati priliku da uživaju u izvrsnoj hrani i piću, kao i u bogatom kulturnom programu koji će uključivati muziku, ples i specijalna iznenađenja za zeničke diplomce.