Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj Tom je upleten u najvece zavjere
Hollywood mutter -suckers . Holivodske zvijezde- krvopije sluze Globalistima - satanistima. Nisu sami tu su i poznati pjevaci i sportisti i politicari .
Ovo onaj pilot sali, nije ovo Tom
Neko novac neko krv Xd
Milioni ljudi dobrovoljno i redovno doniraju krv anonimno, a ovo bi sad kao trebala biti vijest. Iako respektujem lik i djelo doticnog gospodina, ukoliko ova vijest ne treba da i druge potakne, svakako ne zasluzuje da se objavljuje.
On se 99% namjerno zarazio (ili platio da se napiše da je zaražen) da bi mogao da vodi kampanju za svoje šefove kojima je vakcina u interesu. Pogledajte medije i ličnosti koji promovišu vakcinu i blate povoljne i efikasne lijekove spinovima. Onda pogledajte medije i ličnosti koji su isto tako vodili kampanju za Hillary i iste te korumpirane neoliberalne devijante od 2016. Sve ista ekipa, uključujući i Hanksa.
Why don't you love me Jenny
nisam ni sumnjala - TOOLS!
to jim nestalo adrenochroma. WWG1WGA! JANET OSSEBAARD YOUTUBE!