Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet neka oranizacija za pranje otetih i opljackanih para od donacija
"Posebno će nastojati da doprinosi bošnjačkoj samospoznaji i spoznaji drugih o Bošnjacima kao autohtonom evropskom muslimanskom narodu.". Bošnjaci nisu i nikad neće biti tzv. "muslimanski narod". Bošnjaci su Bošnjaci a ako ćemo o religiji velika većina Bošnjaka su de facto ateisti i agnostici. Stotinama godina su pokušavali uništiti Bošnjake kao naciju a jedan od tih pokušaja je pogano povlačenje paralele između Bošnjaštva i islama. Pozdrav od dobrog Bošnjaka ateiste !
Hoce li ova fondacija revitalizirati firme koje je sda unistila privatizacijom
Jos dali ime po najnesposobnijem covjeku u povijesti bosne
Mi, radnici bez posla, penzioneri sa sadakom umjesto penzije, obespravljeni, pokradeni, ojađeni u svakom aspektu života smo najbolji poznavaoci lika, djela i ostavštine dotičnog. Ne bi nam ni na um palo da ovako nešto osnivamo. Pitam se kakvi su ovo sad lopovluci. Opet, po ko zna koji put nam pokušavaju prodati m... pod bubrege. Hoćemo li nasjesti?
Treba još koja vreća zlata Bakiru
Za ove bolesnike po komentarima da kažem, kada u životu ostvarite 0,1% od onog što je rahmetli Alija Izetbegović ostvario, onda možete reći nešto, a do tada tišina i uzmite nešto pročitajte, bolje je od duhana, flaše i kladionice. I da se osvrnem na vijest, svaka čast na osnivanju, puno sreće i uspjeha u budućnosti!
@MahmutImsirovic1987 imal šta od zlatnih kašika?
Ostavitr koju vrecu za Bakira... Pleme vam hrbem pljackasko...
jao fonta i slova i
Sve moj do mog ......... .
Predivno
Prosto mi muka dodje od ovog prezimena!
Pa bolje da su je nazvali fondacija “Zlatna kašika”
Pored žive SDA oni našli još neku glupost da prave,pa zar stranka ne bi trebala biti ta koja će ovo sve raditi.
Jel.ovo ono za pranje repa?
😂😂😂😂😂😂
Alija se u grobu okrece ko kardan.
U prevodu - smanjeni prihodi zbog virusa pa prodavači magle traže nove izvore finansiranja.