Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakve koristi što će par političara i vojnih dužnosnika doživotno robijati, jer oni mnogi koji učestvuju u tome i daju podršku, neće ni približiti se optužnici. Čak će i dalje vladati i prosipati priče o ljudskim pravima i demokratiji.
I da ih osude, sta se zaista mijenja? Eno Mladica na dozivotnoj, Srbija ga slavi kao heroja. Nikada se nista ne mijenja.
Polako, sve će doći na naplatu.
Internet bagra, uvijek spremni da popljuju i pokenjaju se po nekome, a odmah nakon spremni da to isto brze bolje polizu.
Ne treba kritikovati ni one koji su nju ranije kritikovali jer jednostavno nisu imali sve podatke u vezi njenog djelovanja sada se samo istina zaokružila! Btw ja sam recimo plakao kada je umro alija a nakon što sam saznao istinu i to neko ko se i borio sa puškom shvatio sam da je on moju i borbu mojih jarana i patriota cijele BiH prodao onima koji su nas ubijali da bi sve ostalo bakiru
Respect, borac za ljudska prava i da zlocinac bude kaznjen
Pustis da pobiju ljude pa im onda sudis, licemjerje
Ko je pustio? Znali smo ko je ubijao i ko je davao podršku i na kraju je ostalo da samo po neki političar iz neke Zemlje daje podršku i nekoliko Država ali damo retoričku a jedinu iskrenu poruku je dao običan narod širom Svijeta a bili bi još više vidljivi da recimo muslimanski lideri nisu zabranjivali javne proteste da ne budu svrgnuti bijesom naroda! Na kraju je ostala zadnja linija odbrane Medjunarodni Sud a dalje još samo Bog!