"I konji kradu"
96

Američki bloger podijelio šaljivi snimak: Šta se desi kad ostaviš Lamborghini bez nadzora u BiH

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Američki bloger Connor, prepoznatljiv po nadimku Camperghini, putuje svijetom u svom Lamborghiniju, a posjetio je i Bosnu i Hercegovinu odakle je podijelio šaljivi snimak s opisom šta se desi kad svoj ovdje ostavi svoj automobil bez nadzora.

Amerikanac Connor ima prilično zanimljivu životnu priču - prodao je svu svoju imovinu, kupio Lamborghini Urus i sad putuje po svijetu u svom automobilu te praktično živi u njemu.

Između ostalog, posjetio je i Bosnu i Hercegovinu, a na društvenim mrežama objavio je šaljivi video koji je nastao upravo u našoj zemlji.

Connor je sa svojim Lamborghinijem posjetio Livno, a nije mogao izbjeći susret s divljim konjima koji su simbol ovog kraja.

"Kad ostaviš Lamborghini bez nadzora u Istočnoj Evropi", napisao je Connor u opisu snimka koji prikazuje konja koji grize ručku od automobila.

Navodeći na snimku se našalio: "U Istočnoj Evropi i konji kradu automobile. Dobro došli u Bosnu i Hercegovinu".

Na svom blogu Connor dijeli utiske sa svojih putovanja širom svijeta, a još uvijek nije objavio rezime posjete Bosni i Hercegovini. Tokom posjete regiji bio je i u susjednoj Srbiji, Hrvatskoj kao i Sloveniji.