Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A maturska večer će biti u Allahovoj bašti.
Svaka ćas za baku
treba se u vrtic upisat
Posto volis muzicko de nam onu od Bebe Selimovic,BOSNO MOJA,nano molim te
Bizarno
I ja sam kontao nekad kad ostarim da nastavim, prekinuo sam prije 10 godina zbog svoje shizofrenije. Ali ne bih nikom nikad preporučio odlazak psihijatrima, jer oni vas označe kao lude dijagnozom, i onda nemate pravo voziti auto po zakonu, osim da krijete dijagnoze i svoje probleme kasnije na pregledu za vozački.
...što bi rekao Aca Lukas u pjesmi Šizofrenija: 'u gradu označen kao otkačen'
Svaka cast za baku, nikad nije kasno realizirati svoje snove. Shvatila je da od kafenisanja i tracanja sa komsinicama nema nista.
... Skola ne da pod_put.