Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ga Drasko prekrsti i stavi da je kralj RS i stavi mu orlove bit.ce interesantno. Treba ovog malog iz Tuzla City dovesti da pojede Draška
4C 😂😂
2x dvojni c
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tvrtko I. Kotromanić je bio sin kneza Vladislava, brata prethodnog bana u Bosni Stjepana II, i Jelene Šubić, kćeri Jurja II. Šubića iz hrvatske vladarske obitelji Šubića, te unuk Stjepana I. Kotromanića i Jelisavete, kćeri svrgnutog srpskog kralja i bana Usore i Soli Stefana Dragutina i Katarine, unuke Bele IV. (Stjepan I. je imao prvu ženu prije Jelisavete). Njegova sestra je bila Katarina, grofica Celja, majka Hermana II. Celjskog i baka Barbare, carice Svetog Rimskog Carstva.
I prvi rođak Elizabete, Kraljice Ugarske i njene kćerke Svete Jadvige, Kraljice Poljske. Imao je jake dinastičke veze u Evropi.
Samo mi nije jasno kako idu Tvrtko i El Fatih zajedno!?
Logicno da tebi nije jasno.
Bi al u k..cu , nije vam ovo holivud !
Zanima me na osnovu čega su Safet i AI skontali kako je Tvrdko izgledao.
Na osnovu filmova iz srednjeg vijeka 😅
Pardon, filmova o srednjem vijeku
Hajde Banjamina sada provodaj ispod ruke Draška kroz Sarajevo
ma pravi srbin haaahgagaga al u q
Šteta što nemamo dobru filmsku produkciju, bio bi to odličan film a Rade Šerbedzija da ga glumi u posljednjim danima. Kad Britanci prave more filmova o Arturu koji možda nije ni postojao mogli smo i mi odličan napraviti o Tvrtku, ne mora sve biti istorijski tačno :)
za par godina ce srbi govorit da je Zeljko Komsic srbin..
pravi Bosnjanin
Ako toliko drzite do tvrtka, vratite se katolicanstvu i hrvatstvu: on je bio oboje.
Pa dobro ljudino. Jel mora sve da se mjeri na Balkanu kojem se bogu moliš, sve dok je tako nema napretka burazeru moj ni jednim ni drugim ni trećim. Kakve smo mi ovce sa koljena na koljeno, generacijama prenosimo mržnju, generacije i generacije se rađaju i umiru u mržnji i bijedi, sve iz tog razloga. Dok zapadnjaci žive i uživaju u životu, napreduju, mi kaskamo najmanje 30-50 godina iza, primitivni stvorovi i glupani. I jedni i drugi i treći.
Ta će umjetna inteligencija pored inteligencije Semira Efendića?!🤔
TVRTKO staro hrvatsko ime
BOŠNJAK staro hrvatsko prezime.
Meni se učini Dušan Silni
Hail to the king! ⚜️
Ma dobar, zgodan kao Bred Pit. Kralj naš dobri