Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pu majku vam bolesnu....
@bulevarSmrdiNaCvarke….znaci gledas Omca i ti nesto prosipas ovdje pamet. Ali dobro, krv nije voda.
Pogledaj video...nema ni p od poroda
Ilda je živa legenda, sasvim jedna obična, a vrlo pozitivna žena, koju prate isti takvi ljudi. Kome je i 'vaka i' naka, pa brate nek je zaobiđe i ne komentariše gluposti, a onima kojima se svidja i mozda uljepša svakodnevnicu, neka uživaju. Ne možemo svi voljeti iste ljude i stvari.
Žena nije snimala porođaj, već pripreme za porod i poslijeporođajno stanje. Razlika je ogromna "novinari" i klikbejt ...
Ovo se zove “ Iz intime doma” . Jer nije trudnoca i nije porod i nije to to ako se ne okaci na internet. Parodija na ove stvari je upravo na ovom linku i sve ce Vam biti jasno: https://youtu.be/2ekQDWf-Rnw
e ja budaleeee
Ne znam zasto misli da bi nekoga zanimala njena djeca i njena porodica genralno?? Ljudi generalno misle da su njihova djeca slatka svima posto su i njima i iz tog razloga satrase smarati sa slikama i dogadjajima. Ama nisu slatka i ne zanimaju nikoga! Nije bolest Ilda sve sto boli!
A gdje ste bili i gdje ste svaki dan kada je bas ova bh.influenserica trazila nacine da bilo kako pomogne dnevnu bolnicu u Tuzli i kada svaki dan na svoje storye objavljuje razne humanitarne akcije i brojeve za doniranje novca raznoj djeci i ostalima kojima je pomoc potrebna?Gdje ste tada bili da je makar malo "pogurate" i da bas tad objavite neki clanak o njoj?Ali ne nasi mediji samo cekaju neki i najmanji momenat necije greske da ga blate i osudjuju.Naravno ogromna cast izuzetcima.
Ma iskreno nije ništa konkretno snimila, snimila svoje kontrakcije
Sanci13 Zao mi tebe i tvoje majke koja te naucila da pricas o nekom pritom da ne znas ni lik ni djelo osobe koju pominjjes. Ko ti daje za pravo da necije majcinstvo ispirujes.Vi sto ste spremini uvjek dati sud svoj iskljucivo preko tipkovnica da pratite Ilidin profil 80% bi se stidelo svog negativnog komentara.
Paaa??? Mozda bi nam svijet bio puno bolji i ljepsi da je ovakvih zena poput nase Ilde vise. Trebamo slusati politiku i svađe? Trebamo vijećati o poskupljenjima namirnica a sjediti u udobnoj fotelji? Ne serite. Ilda samo naprijed. Nebi dala nista za onu ljepotu jutarnja kafica i nasa Ilda. Volimo te !!!!!
Ma, Ilda je car!
Ali naravno....sve ove negativne komentare dijele osobe koje prate Omce Mece Cece i ostale... Zadruga,parovi i sl. Ilda je predivna osoba,komicna,pozotivna vesela kao i cijela njena porodica.❤️
Potpuna laz! Nije snimala svoj porodjaj, ne razumijem zasto je ovo vijest
Bolest
Nije bolest sve sto boli
Simpa ženica, zanimljiva i smijesna. 😁