Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ne razumijem cemu negativni komentari. Ako u vasem zivotu ne postoji humor ne znaci da trebate osporavati hobi ovog decka. Ako vam se ne svidja, nema potrebe za suvisnim objasnjenima ili vrijedjanjem.
Ja komentara i govana, pustite momka na miru nista vam ne radi, ako moze ovako zaraditi zasto ne. Sve je bolje od klosarenja po kladionicama. A sto se tice bosanskih majki, dosta njih su nazalost bukvalno robovi svoje djece i muza. Zato se i puno ranije postare. Daju sve od sebe a nista ne dobiju za uzvrat Odgoje sinove debile koji ce na grbacu svojoj zeni i tako se zacarani krug ponavlja. Nadam se da ce novije generacije zena shebati ovaj trend.
Izgleda da su se mnoge "dame" prepoznale u ovom videu pa su komentari ovako ostri. Na zalost dosta zena je na ovom nivou u Bosni a i u komsiluku. Sad te laje a sutra te na kafu zove. Dosta su ljudi je zavidni i neiskreni.
imal šta o omči,čojek se opario i povuko iz javnosti
FatTV, prodo se amerikancima
nekako isto derpe jbt
Seoski lgbt
Ima dobre usne popularni hfustanovic
Bože dragi, šta se u čovjeku dogodi da se ovako sramoti i pravi debila od sebe pred drugima?! Baš smo bosanci iz vica, zaostali i nesvjesni bilo čega o sebi i oko sebe. Budale, histrioni, Ćorkani, ...
Ovdje si samo ti budala. I to cak ogranicena budala. Zasto tebi uopste smeta? Jeli ti ucinio ista lose? Te tri zadje rijeci bas opsisuje tebe, a ma bas!
Jerane bar snima nešto korisno sta je ovo, iskreno nije smijesno
Evo ovakav je video ---》😐
Imal tu kakve zarade momak, od tih videa? Ako ima svaka cast.
ima sigurno, u kojim kolicinama ne znam. Ali oni obicno dobijaju donacije svojih korisnika pa tu zarade najvise...
Klix bi se trebao pozabaviti bitnijim stvarima, a ne debilima sa tiktoka…
Oj klixe,rano ljuta...pa stvarno nam kaljate vec ukaljan obraz...shvatite sta treba bit clanak na jednom ozbiljnom portalu