Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadan onaj koji ozeni bilo koju od doticnih
nisu ovo djevojke nego
djaltare
to je u americi normalno.
Rasčerupale su i buket i sebe
za njih je ovo normalno,cudan je ovo narod
Europske vrijednosti.
dosla cura kod ciganke da joj gata kaze joj i ljubo i mile su me zaprosili koji ce biti sretnik ? kaze ciganka ljubo je taj sretnik mile ce te ozeniti..
ja mentaliteta. bice da hoce svaka cim prije da se uda.
Ja se izmakla od toga na zadnjoj svadbi. :D
Borba za to kaoja će se udu dati.
jes me stid Allaha mi,sta je ovo,haj barem ce bit poznate tobe jarabi
Nikad mi nece biti jasni ljudi koji hvatanje bidermajera toliko ozbiljno hvataju.Sta ocekuju da ce se desiti? Stvarno vjeruju da su one slijedece za svadbu.Kao da to samo tako pada s neba.
pa kad vjeruju da je Zemlja ravna ploča, šta te ima čuditi.
Bidermajer košta oko 100 KM :)
Simpatičan je ovo običaj, kao koja je sljedeća za udaju...ali ovo je stvarno previše..bas kao da joj udaja ovisi o buketu .... nek smo zivi i zdravi
tugicaaaaaa
Neke Velike cure , malo su prerasle ! Sto se nisu do sad udale vec ?
A vise ne znas ni koliko godina imaju, juce gledam sliku jedne zene i govorim sestri kako ima bar 45 godina. Tuzno brate jer ta sa slike ispostavice se ima 29...
Zato kisa i pada, kobile se valjale
Kakve she*anke braco mila