Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Phi, mali će sam sebe zvati "daidža".
Ponosna baka, majka, sestra....?! Sta tu ko kome dodje?
Ko je ovdje koga jeebo. Mozak mi se zapetlj'o
I neka mi neko kaže da je ovo normalno. Njih dvojica se "kefaju", a baka rađa. Ne mogu da nađem termin za ovu pojavu. Zar je moguće? Gluho bilo...
Bolest ....
hoće li na paradu
ko je sad ovdje kome ko?
Ooo, hebo sebi mater... al' doslovno.
Haj super pa se ljudi jos zgrozavaju na ovo, ali eto isti mediji koji su nas jebali u mozak postepeno godinama ciljaju na nove generacije kojima ce ovo biti sasvim normalno, a mi cemo biti zaostali, kao sto smo mi svojim roditeljima govorili. Islam je jedini spas za covjeka.
I po toj logici sad se sincic guzi s ocuhom koji mu je napravio brata ako sam dobro pofato
Kako ovo zdrav razum da pojmi. Zar ovo nije jedna vrsta incesta. Baka rodila svom unuku sina. Apokalipsa je blizu...
Citam komentare i masa ih zali bebicu. E pa dame i gospodo ta bebica ce imati zivot kvalitetniji i bolji od 95% djece u nazovimo normalnim brakovima.
Ko još ne vjeruje u predznake sudnjeg dana?
Strasno, sve je otislo u Honduras!
pa i šejtan je osto zatecen
Sto ti je posthumanizam... Bit covjek samo ponudjena opcija...
Dvostruki grijeh! Nije bolest sve sto boli!