Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
💪👏👏👏
Jedna ljepa prica izmedju stotine neispricanih razocaravjucih prica u familijarnim odnosima brace i seestara .Na zalost se nalazimo u vrmenu gdje je imovima postala bitnija od bradstav i ssestrinsta gdje se pokaze da svi nisu jednaki u familiji i kod roditelja gdje se jednom ili jednoj da sve a dok se drugom sve uskarati i svoja prava mora potraziti sudom pravdom..Zato je ova prica izzetak.!?
baš lijepa prica,da zivite još dugo u zravlju i rahatluku
Samo neko ko je na dializi zna sta to znaci. Kada si vezan za aparat i kada se tvoj zivot svodi na dializu. Ne mozes planirat nista i otici nigdje ne mozes se najesti niti napiti vode.Da mu je poklonio cijeli svijet ne moze se mjeriti sa ovim.
on dao jedan,ja imam brata dao bi mi obadva
značaj brata....
Nema brata dok ne rodi majka.