Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo Bake bio ispitanik...
dokaz skojim debilcinama mi imamo posla a diktirali nam zivot 30 godina....
Djeci draga samo vam sultan može ostvariti budućnost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PA OVAJ POGODI DA CE U PUSTINJI ZIVJETI U KUPOLAMA JER NEKI DAN CLANAK O SAUDIJI IZADJE DA PRAVE GRAD U KUPOLMA
Nije znao jadan da ce nam cak i 2022 god. krajnji domet biti da preko interneta na viber i messenger saljemo zenama sliku k… u inbox! 😂😂😂
sda omladina 60ih
Je li iko predvidio da će medvjedi propjevati i pjevati pod šatorima? Ima jedan Medo u BiH, pjeva na teferičima a odaziva se na Mile.
Naivčino :) ja dobar ako ima ulja i germe 2022
Imal đe bakira?
Sta bi bilo da su Baketa tad pitali sta ce biti 2022
Ko naš Bakir
Danasnja djeca kazu bit ce 2050 u Njemackoj a u Bosni ce roboti raditi za plemenske vodje.
Jesu li mogli predvidjeti SDA?!!!
Pamtim jednu pjesmu iz sedamdesetih "U dvije hiljaditoj godini, svi ćemo biti gospodini, ješćemo bombone i čokolade, a roboti će da rade". Devedesetih smo postali gospodini umjesto drugova, za veliku cijenu. Kada su dvije hiljadite došle, ispunili smo i drugi dio pjesme, postali toliko dekadentni i gojazni da prolaze i prolaze olimpijade bez ijedne medalje za BiH. A ove sedmice smo čuli i najavu predsjednika SDA da će roboti početi raditi umjesto nas da se ispuni i treći dio.
Meni zao ovih trenutnih robota na klixu...moraju dezurati i izvlaciti svog lidera hvalospjevima po raznim clancima...nije to tako lako
Bakir danas isto zamišlja
Ala tek se sada na ovim primjerima vidi kolika je licnost Bakir Izetbegović. Koja opsjednutost ne mogu da vjerujem. Ja mislim kad on prsti digne da se čitava BIH trese. Mogu samo reci Svaka čast.
Hahaha jarane kako glup botovski komentar. Jedno je kada neko u raji ili na ulici lupeta, a sasvim druga tezinu imaju rijeci kada si lider jedne od najjacih stranaka u zemlji, ali ti to ne kontas. Poletio odbraniti i velicati svog miljenika...trk po sendvic sada
@fbUser1618944276 pa vidio si da je samo spomenuo da je prebrojano ili ti evidentirano odmah zapadnjaci i njihovi hamali istocni i zapadni susjedi na uzbunu se digli. To je dokaz njihove nemoci da ista ovdje naprave u svoju korist. Berlinski kongres nikad vise nece ovdje vladati.
Jel ovo Bakir?