Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo da tuzilastvo i SIPA nisu reagovali?!…
Bravo decko
Komentari idiota koji na ave živo reaguju negativno, pokazuju da smo kao nacija otišli u p.m. i da zaslužujemo Dodika, Čovića, Baketa, Konakovića...i da nam se s razlogom dešava sve ovo. Stoka!!!
I na ovako lijep članak, nađu se botovi koji vide u svemu loše.. Ako ne planiraš dati, zaobiđeš dijete i kraj priče.. Svaka čast malom za ideju i doprinos!
dosjetio se .. ili se neko dosjetio
bravo mali
Hajmo nebiti debili i srti, nego reci da je ovo za pohvalu. Al hajmo biti pametni pa reci prije svega roditeljima-pokrenite akciju u skoli. Iz prostog razloga zato sto se ovakve stvari zloupotrebljavaju. Samo zamislite da se na svakh 5m “prikuplja pomoc”
Pametan mali, pola donacije pola sebi, tako ce postaje gazda.
Iskreno, patetika. Mogao je i prije prodati čaj za, recimo, lokalne ljude u nevolji, bolesnu djecu itd. "Od djece učimo kako biti ljudi". A, možda djeca "samo" od nas uče kako biti lopovi... Imaju od koga!
Cemu ovakav komentar? Od svega pohvalnog i lijepog morate da iskomentarisete nesto lose. Nemojte biti ona vrsta osoba koja zivi da iskomentarise nesto ruzno na klixu. Kakvi su vam komentari takav vam je i zivot.
Svaka cast malom svejedno dal poslao pomoć ili dao na slatkise Al Hafiz??? Sto se vi Bošnjaci ne vratite na stara imena sa prostora Bosne I Hercegovine (ne pričam sad o podelama) Dabiša, Tvrtko, Gojnik, Kosača, Sandalj,...
Kako sinko da se vratimo pa da budemo tako tupavi i glupavi. Hafiz je titula. , i najvece zvanje. Je li tvoje ime mozda J- Ovan? Bas vi u Srbiji nemate svoje portale pa ste navalili na klix?
Mala djeca nas mogu nauciti mnogim stvarima;da budemo iskreni prema drugima,da se radujemo bez nekog ozbiljnijeg razloga,to jeste da mislimo pozitivno i sirimo tu energiju,i da samo cisto srce moze da voli.Velike su ovo stvari.A mi ako na ovaj clanak ne ostavimo barem 20 lijepih komentara,trebamo se stiditi.
*Dobrinji
Na Dibrinji ❤️
Srce drago