Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doživotnu kartu za Poljud joj dati odmah!!! Hajmoooo biiiili
GooUser1669184236 a ti imas komplekse sto je tvoj nacionalno identitet zasnovan na onima koji su 500 godona vladali i po BGu mlade dame jahali i takve kao ti napravili. Selam
Evo ga buljevarce /za koje znamo da pati od krize identiteta, a bogme i od nekih ozbiljnijih stvari/ poceo sam sa sobom da prica. Pa, bilo je samo pitanje vremena. Nema u srblja vise regionalni i ini identiteti - sve unisiono i kako Usnija odredi. Talibanski SPC, zvezdasrbija i... ON. Veliko Milo Bice koje bdije nad svime
Djeca uvijek daju iskren odgovor
I ja mala.
Ne moze dijete protiv krvi, treba ga nauciti kroz skole da je hrvatica. Da su je pitali za bosnu krv bi proradila.
jehe bravo za malu,,ništa kontra Splita
I ja bi vise volio da Željo osvoji jedanput Ligu Prvaka nego repka 5 Mundijala.
Nekad gospari a danas kamenjarci
Ovo se nekako događa paralelno sa emisijom Domagoja Margetića koji je razobličio kriminalnu i izdajničku funkciju hrvatskog šovinizma. Fudbal je tu poslužio kao bitna alatka još od 1991 pa i ranije.
Hajduk živi vicno
Kako li će čuvene probosnjanske snage prožvakati informaciju da danas u 4 kantona u FBiH u 10 sati u školama nema nastave zbog utakmice Hrvatska -Maroko. Đe je taj bosanski duh što se forsira na netu? Nema ga.