U Sarajevu
63

Džentlmenski potez starijeg gospodina oduševio ljude: "Ovo je rijetkost"

L. R.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Instagram profil pod nazivom Raja.Sarajeva jučer je podijelio snimak starijeg para koje je oduševio mnoge korisnike ove društvene mreže.

Simpatična situacija snimljena je u centru grada odnosno u Titovoj ulici, a prikazuje stariji par. Počinje tako što muškarac preuzima jednu od dvije vrećice koje je gospođa nosila i stavlja je na svoju torbu s točkovima.

Nakon toga, ona ga hvata pod ruku i zajedno nastavljaju s laganom šetnjom kroz grad. Njegov džentlmenski potez oduševio je korisnike Instagrama, a objava je ubrzo prikupila više od 3.000 lajkova te brojne komentare.

"Kako su slatki i usklađeni", "Ovakvu ljubav da je doživjeti i proživjeti", "Ovo je rijetkost", "Kako su divni", bili su samo neki od komentara ispod objave.

Inače, ovaj Instagram profil, kojeg prati gotovo 70.000 korisnika, svakodnevno objavljuje zanimljive situacije iz glavnog grada. Tako se na profilu uglavnom mogu pronaći veseli trenuci tokom vožnje u tramvaju, dirljive geste ljudi koji pomažu životinjama i fotografije različitih dijelova grada.