Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem. A šta je drugo trebo, možda je mlatnut onom kesom po glavi, ili šta već.
Sta je s ljudima pa ovakve objave izazivaju odusevljenje? Ovo je posve normalna pojava medju ljudima koji gaje empatiju. Znaci li to da mladi ljudi, korisnici drustvenih mreza nemaju empatiju? Zalosno.
Internet treba zabraniti ljudima ciji IQ NE PRELAZI bar 30
Počeli smo se ibretiti kad neko nešto dobro uradi, žalosno u kakvom vremenu živimo.
Zabacivac koji si ti pljuvac pa ti pola dana mrzis sebe a drugo pola dana ko ti naleti. Ovekivao sam ove bolesne negativne lajkove ali istina ostaje Covjek je hamal citav zivot zeni, djeci, rodbini kad legne nikog nema svi peru ruke.
Zapažanja na društvenim mrežama danas kao na Bbc-jevim wildlife dokumentarcima. "Pogledajte kako ovaj zreliji ljudski primjerak zastaje i ženskoj jedinici pruža pomoć. Fascinantno." U svakom slučaju kapa dole za gospodina.
Normalna pojava pa sta je trebao ponijet je jos krke
Treba ukinuti Internet, kako su ljudi paglu
Teufik i Stojanka... Raja sa Ciglana
Primjer normalnog braka... Suprugu netreba drzati nit korak iza sebe, niti korak ispred sebe vec tik pored sebe.
Zato je star i bolestan savio se kao udica. Navikao da hamali citav zivot vuce za druge. Dzentlmeni su ispod zemlje ili bolesni kao ovaj lik. Hajmo sad raja navalite sa negativnim lajkovima istina boli ali je istina.
To sto ti nazivas istinom je samo odraz tvog 'kratkog' uma nesposobnog zakljuciti bilo sta vise
tp je ono sto nemaju svi gradovi to je duh grada thas is Walter!