Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali se reklamira, a ovoga boli neka stvar.
Javni podaci, klinjo se samo glupira. Musk se sigurno ne nervira oko ovoga jer zna da bilo koji klinjo moze iste podatke kupiti i prikazivati, i kad bi platio jednog da to ne radi, morao bi svaki da placati za deset novih.
idem ja napravit novi akounbt pracenje, i cekam ponudu da pokupim 5000dolara iz kuce :D .. kad mi da ,, sledeci put cemo napravit iz kafica sa druge lokacije, bar mjesecno jednom i dosta kesa svaki mesec :D :D
Kapitalizam buraz. Mali je mudat i bezobrazan, pitanje vremena kad ce mu neko ponudit posao zbog ove fore. Ameri ovaj stav vole.
Pa prati ga na flight radaru samo ima broj aviona koji treba pratit a i za to ti je potrebno nac samo jednu sliku pored koje elon stoji dok izlazi iz privatnog aviona