Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve nam clanke pisite. Sta nas briga za dzejlu, hanu, ellu, grasu itd
Ovo si remek djela pravog talenta, aferim 🇧🇦❤️
Ma bravo. Umjetnik.
strašno dobro izgleda...SAVJET: pokušaj da se ubaciš i u filmsku industriju, Mnogo se novca izdvaja za rekvizite u historijskim serijama koje rade hbo, Netflix, bbc...
Šugo jedna neuka ti što brišeš komentare, a nisi obrisao od onog što napada vjernika i njegov stav. Jado jadni! Nisi svjestan koliko si jadan, tako neuk i neupućen.
Slika br. 9 brat blizanac Adija Sarajlica
Ovaj tekst je odmor za oci i dusu. Bravo Klixe, i smanjite malo pisanje o politicarima koji nam zagadjuju zivot.
To Fadile sine
Svaka cast legendo.Sretan budi.
Bravo Fadilaga!
Volim gledati umjetnicke radove i zanate na YouTube. Ima stavrno dobri stvari i svasta prave i popravljaju i koriste razne tehnike. Od mali do veliki stvari. Mozda bi i Babic mogao sinamti svoj rad i postavljati na YouTube?
Prelijepo.....
Za ovo se treba roditi da radiš, bravo majstore
Skidam kapu majstore
Odlicno 👍
Mrak.
Fadile iskuj nam imenjaka Novalića. Trebaće nam ako onaj ušljo Nikšić preuzme vladu FBiH. 😃😃😃