Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam fasciniran......Prosto.........sam fasciniran..........evo,jos uvjek............Ahhhhh........Kako sam fasciniran......
@skytech Ja sam fasciniran tvojom resenoscu da podelis taj podatak s nama......Fasciniran sam......Bas-bas.....
američka vojska je najbolja vojska na svijetu (orlovska perspektiva), rusi su im negdje do koljena (s pogledom iz pseće perspektive) , dok ostali to promatraju iz žablje perspektive. amerikanci su ujedno i najhrabrija vojska svijetu. jedino amerikanci mogu istovremeno ratovati protiv cijelog svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Okupatori, ubice, teroristi, finansijeri terorizma, trgovci oružjem i ljudskom mukom
95 nisi tako pricao,
“If it requires a uniform, it’s a worthless endeavor.” - George Carlin
budzet americke vojska je 582milijarde dolara, sto je oko bilion maraka. zali boze tih para... da se toliko ulozi u nauku imali bi novu renesansu
Battlefield 1 uzivo *.* ..
Nisu fascinantni jer nemaju muzički orkestar za proslavu 9.jan
Ja im svima zelim da poginu sto prije i svi ostali koji imaju bilo kakve veze sa vojskom, oruzjem, mrznjom i koji slusaju neke debile sta im govore, za neke ideale retardirane. SVI POGINITE MOLIM VAS!
OKUPATORI GDJE SIRE RAT I DESTABILIZUJU CJELI SVIJET ZA VAS JE TO FASCINANTNO DEGENI JEDNI
američka vojska je najbolja vojska na svijetu (orlovska perspektiva), rusi su im negdje do koljena (s pogledom iz pseće perspektive) , dok ostali to promatraju iz žablje perspektive. amerikanci su ujedno i najhrabrija vojska svijetu. jedino amerikanci mogu istovremeno ratovati protiv cijelog svijeta.
Mislis?? Ne bih se slozio s tobom.
NajavilE SAD bobardovanje srpke od sedme flote. Javi se Božo Vučurević, da smanji slilan strah i paniku: Da je ta flota čemu kad se uopšte usuđuje da krene na Srbe, trebala bi se zvati PRVA A NE SEDMA ! :))
fascinirana sam slikom 13 i hrdjom u cijevi....fascinantno
i uvijek dizu kredite da bi ih financirali, samo nespavajte.
Mlada na slici 13 uglancala roru pravo.Sad joj treba samo metaka povecih.
"Vojska je to koja nikada ne spava, uvijek radi i uvijek je spremna na sve." samo nije spremna na Septembar 11, valjda joj se prikunjalo...
Da nije njih bilo, vi hejteri ne biste bili tu
stvarno su beton, kad bi se potukli sa našom vojskom ( tri limena orkestra, dva bataljona deminera, vojnom policijom i deset pilota) razvalili bi nas ko pitchke ;))))))))))))))))
slika 15, pogledaaj zastaavu
hahahaha dobro zapazeno :-)
srbska zastava