Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da nikada nije bilo vise celavih ko u danasnji vakat
Nije, ba, samo se tako šišaju.
Muškać bez kose može, ali brete, žemskać ne mere :)
Jedan od najglupljih Kompleksa koje neko moze imat,cuj mori te jer ti otpala kosa .Nemojte o tome razmisljat uopste prirodna stvar.Ko vam se ruga oko toga pokazite mu jos gdje imate celavu glavu :)Ne zamarajte se CELAVI
Sta je sa Afrikancima :)
Šta fali jednom ćelavom čovjeku - Ćeli ?
Kosa
Ako ima para ne fali nista, a ako je kokuz fali onda kosa i fale pare. Nema na cemu
Odoh kod onih turaka u Sarajevu presadim za milju i po sa stražnjice ili testisa i eto frizbija na glavi opet! I sad budem frčkav!
Skinheads 88
D bili susjedi
LIJEPO JE OVO VIDJETI: ĆELAVCI - SVE SAME NATO ZEMLJE!
Hrvati ćele nikad ne bih rekao i ovi postotci mi djeluju sumanuto
Niste nabrojali glavni faktor ćelavosti - višak testosterona. To i genetika. Zato su ćelavi muškarci zapravo muškarci u pravom smislu te riječi.
Celavost nasljedi od majke
Većina ćelavih ima višak testosterona ali ako ga imaš višak ne znači da ćeš oćelaviti. Genetika je presudan faktor.
Trni mi nesto