Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budaletina...ljiga od čovjeka
Čekam Kesića da obradi 😂😂😂😂
Vučićev kadar...
Budi iskren i reci - jedna pravila za vas, jedna za nas i gotovo. Jer iako su svi srbi, politicari srbijaju bolje i uspjesnije.
Gangula drži se ti vaterpolo nije ovo za tebe sramotiš se skroz.
…ali zato bez problema izgovori (i uradi): “Rehabilitacija četničkog vođe Draže Mihajlovića”.. Fuj
Imali smo i mi Skaku…
E moj Beograde na šta si spao ?!
Uhvacen Srbin u lazi. Ma ne vjerujem
Če_tnički retardirani ku_rton
Ovoga ko da su pravili Ahmedinedzad u duetu.
Liči na migranta..
Zaljevo pesticidima polje iznad Bukovice, kad se iznenada na lijevoj strani videokruga primjetio neki objekat. Nepoznat koji je bio bljestav, ustvari mjenjao je boju, ustvari bio je zut, zelenkaste boje povremeno. Onda sam iznenada zacudio sam se, jer sam primjetio da avion samo stoji na mjestu. Ovaj zajebo Djuru i vanzemaljce 😂😂😂
Skaka za sirotinju
Kako lik izgleda kontam neki iranski političar
Skaka na aparatima
Vučićev mozak!