Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš rusko goFno !!!
Handrmolja
ŠTA KAŽE RUSKA FAŠISTIČKA AMBASADA NA OVO? ZNA LI SE ŠTA?
Jos se jedino Sunce i Srbija nisu okrenili protiv njih
Ukrajinci u fazonu "možete nam porušiti Kijev, rasparčati državu, šetati se po njoj kao po svojoj bašti, ali mi ćemo pisati bedastoće o Vašem Predsedniku na punionicama električnih vozila u Rusiji". Ovo Rusija neće moći da ishendluje.
uskoro neće moći novija auta upaliti
Zar oni imaju novija auta? Za njih je Kremenko vrh 🤣
Hahaha “velika rusija” ljudi se sprdaju s njima
Predsjednik im je najveća phichkica na svijetu. Krije se od virusa, a kao trenira đudo i opasan KGB-ovac. Sjedi za šest metara dugom stolu, ne da nikome priči, a hoće da vodi ratove.
Iskompleksiran i narcisoidan, čim radi botox sve je jasno. Psiho-nakaza
"Posjetite Rusiju prije nego ona posjeti Vas"
Ako će nas, kao svjetska sila, tako uspješno posjetiti kao zemlju koja je po nauružanju daleko slabija od nje, onda nam svima može podudlati.
šta hoćeš da kažeš ja je posjetio još dok je Gorbačov bio presjednik