Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodno vrijeme? Pa ako je influencer, sav mu je zivot slobodno vrijeme.
Dobro je da ga policija nije natjerala da koristi autosjedalicu.
sto nije turneju radio po rusiji i trosio rublju. Pun klinac rusa u njemackoj npr., zive rade ovdje jos protestuje protiv njemacke koja osudjuje agresiju. Bezobrazluk nevidjen. Sto njih i turke na cesti ne volim srest to je cudo jedno, a onda na trecoj poziciji su nasi. Oni takodje kukaju i kume njemacku al niko nazad nece.
Najjači lik svega mi hahhahaha
da nije klixa ne bih ni znao za ovog klixovog jarana
Sjajan nam je ovaj najcitaniji portal, kakva senzacionalna vijest. 😂
Ovo je vijest?
na klixu si, ovdje je vijest i da je nwbo plavo
Retardirani lik koji misli da je simpatican a uopste nije
Ma lako mi je za njega
Cuj 16 kg tezak na 1o5 cm ...onda znaci da ima 2 metra bio bi tezak 36 kila po vasem ...lik ima brat bratu oko 35-40 kila ...
Ti ocito veze nemas i jos gore ovi sto ti lajkaju, po toj tvojoj logici bi dijete koje je rodjeno sa 3,5kg i 0,5m duzine kad naraste 180cm trebalo biti tesko 126kg i to bi trebala biti normalna tezina???