Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusac sam skoro 30 godina i nemam problem sa zabranom. Nikada nisam zapalio cigaru i hodao sa njom ulicom. Stanem negde ili sjednem i ispusim. Sve ima svoje brate, jeste ovisnost ali nije heroin jbte. Postuj zakon.
Najjači je ovaj što kaže doć će do fizičkog obračuna. Samo ih po džepu, za takve je to riješenje. Zažidi je u svojoj kući i truj se do mile volje, al nećeš mene trovati na javnom mjestu.
Ako je ovaj Sarajlija onda je Sarajevo u sred Sandzaka
Pa vidis po izjavama da nisu gradjani. Primjeri Balkanske seljacke nekulture
ima li ino pametan da organizuje protest protiv ovog zakona ,dokle vise ide ova diskriminacija pusaca ,sljedeci protest lgbt populacije idem na celo kolone sad znam kako je kad si diskriminiran,fuj drzava a zakon jos gori
E kad te mlatnu po dzepu nece ti naum pasti da je prizdijes.
jbt kolko kasnimo za eu,pa ovo je vec 10 god i brzo ce se raja navici
Kafa i cigarete su doveli do narusenog zdravlja nase nacije, da ne pusite i ne pijete to smece zivjeli bi preko 100 godina.
a zašto ne zabrane alkohol? ili kladionice? zašto ne zabrane štetne aditive prehrambene industrije? genetske eksperimente stoke, voca i povrca?
pa eto, nek zabrane alkohol i kladjenje SAMO u ZATVORENIIM prostorijama :P … ha ja
Ovi sto pisu kaako ih pusaci truju su oni isti koji kad vide lokalnog dilera kako nekom klincu prodaje paket droge ne zovu policiju iz straha. Znaci okej vam je da nam djecu truju drogom a nije vam okej da vas lafo neki pusac truje cigarom 😂😂😂😂
evo ovakvih je pun grad, prvo pola ne razumijes sta prica jer uopste nije iz sarajeva, a drugo on je sebi najbitniji i njegov cejf. zbog ovakvih i jesmo kasaba usred evrope
Kad te zaždije po džepu nećeš ti pomisliti na cigaru
meni je ovo u rangu narkomana, samo sto narkomani mene ne truju, dok ovaj u zatvorenom prostoru i mene truje...
trujete vi nas sviju sa vasim licemerjem
Milijardu drugih problema imamo ali paraziti samo traže načine da kažnjavaju sitnu raju
Da, čovjek je Sandžaklija, ali je isto tako bivši borac Armije BiH, RVI, tako da ima pravo na ovaj grad više od većine vas što ga ismijavate.
ima pravo i da nas truje svojim cigarama, nek se goni sa svojom ovisnoscu u pi c ku ma terinu
Sta je sa auto-kantama,kancerogenim fabrikama,cumurima,gumama i ostalo
ne znam sta je s tim al mi cigare smetaju citave godine pogotovo jer spada pod cejf i ovisnost, grijanje na cumur nije cejf. tako da bi trebao malo to bolje posloziti, al kako god haj ti napolje pa izdudlaj koju cigaru pa se vrati
Ma ja, ti najpametniji. Sta ce tebi neko govoriti sta ces ti raditi na javnom mjestu.
Ovoliki lopovluk,korupcija,javašluk,nedostatak morala,kurvaluk i sta sve ne se tolerise a pusenje ne moze.Ne pusim ali mi nesto spec i ne smeta kad neko pusi.Mi smo ga ovde popusili svakako i pusimo godinama svi.
Hahaha sto me nasmija, koji kralj....Dobar!