Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo stoka od čovjeka može je napadati. Žena je vodila super doček i nije dozvolila da nekulturni Lovren pjeva nedoličnu pjesmu ba doceku. Bravo Iva. Imaš veća mud...od mnogih muškaraca. Ne placi mila jer njihovi zli jezici govore o njima Tako se ne voli Hrvatska to si im pokazala muški.
moraju hrvati iz bih kao sto je lovren pokazati da su veci patrioti. kompleksasi.
Treba biti jak, podnijeti toliko mržnje. Zli ljudi nemaju granice. Nije u redu vrijedjati tako nekoga, nikada i ni iz bilo kojeg razloga. Nije bitno kako je vodila program, sigurno je dala sve od sebe. Nismo svi isti, ne svidja nam se svima isto.
Ova ista Iva će opet voljeti Sarajevo i Bosnu, čim dobije honorar i angažman u kakvoj našoj seriji. A onda će opet u moralnu ćenifu kroaciju i da pjeva lijepa li si
Možda i nije dobro vodila, ali da je ovako teroriziraju porukama je čisti odraz napaćene frustrirane mase odnosno balkanskog mentaliteta. Ološ ne razumije da su to ljudska bića i ne poznaju granicu....radi čega uništit osobi život, zbog dočeka?Fuj
Nisi dobro vodila i šta više kmečiš ili da ti kažmo evo dobro si vodila
Igraci su sa trga otisli puna srca i dzepova, narod dosao i otisao sa srcem i iluzijama.
Klerofašizam koji se više i ne krije iza patriotizma!