Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet je postao bolestan, ljudi su zlo, ni zivotinje nemaju mira.
Svijet je bolestan od pocetka...Samo sada su informacije dostupnije, nego prije ...
Norveška jedina zemlja gdje masovno zvijerski ubijaju kitove i dan danas. Gone ih sve u zaljev, pa ih tu uhvate i kolju u moru koje postane crveno i pliva u krvi. Bolje da smo imali članak o tom ritualnom masovnom ubijanju kitova.
Pao sa prozora?
Pronadjen u Norveskom moru. Ja mislio da je pronadjen u Srpskom moru ali sam se sad sjetio da Srbi nemaju more.
idu još malo kitovi samoubice umjesto dronova
Eto sad ce i zivotinje poceti mljeti, kao da nisu neki spijuni. Cekaj gdje je onaj prethodni post na klixu kao oni su obrazovani "inteligentni" ma rodila ih mati :) gdje su treneri da ovim tikvama objasne par stvari :) Ovo kao da gledam SCI FI StarGate Atlantis Whales of Supreme Intelligence na planeti Dakara.
Prozor??7 sprat??
Pojeo ribu obogaćenu plutonijem.
otkud balkon u moru
Umro zbog udaje norveške princeze
sve lose je zbog rusa a sve dobro od amerikanaca
Nadam se da si sarkastican :)
oklizno se na bananu